המרכז ההידרותרפי ב'שלוה' משרת מאות תינוקות, ילדים ונוער עם צרכים מיוחדים, מכל רחבי הארץ מדי שבוע. בעזרת הצוות המקצועי לומדים הילדים לבטוח בעצמם, בגופם ובחברה הסובבת אותם. מחקרים מוכיחים כי טיפול במים הינו כלי משמעותי בסיוע לילדים עם צרכים מיוחדים להגיע למיצוי הפוטנציאל במגוון תחומים: מתן גירויים מוטוריים ותחושתיים, חיזוק השרירים, שיפור הגמישות, פיתוח כישורים חברתיים וסיוע לקדם את הילדים לקראת איזון נפשי טוב יותר. במרכז פועל הצוות הטוב והמקצועי ביותר בארץ ותחת ידיו אנו חווים מדי יום פריצות דרך גדולות.
הפעילות ההידרותרפית מעניקה תמיכה משמעותית גם למשפחה: כניסת הפעוט יחד עם אמו למים יוצרת סביבה מהנה התורמת לחיזוק הקשר ביניהם. במהלך הפעילות גם נוצרת סיטואציה אינטימית המעודדת תמיכה הדדית של האמהות זו בזו.
המרכז מעוצב ומאובזר בקפידה עבור אוכלוסיית בעלי הצרכים המיוחדים ואנשי המקצוע. טווח אלטרנטיבות הטיפול גדול מאוד וסביבת הטיפול יכולה להתאים לסוגי נכויות שונים ורמות שונות של יכולות.






